HVEM VI ER STØRFISKERI.DK

Størfiskeri.dk

 

 

Virksomheden er startet på baggrund af egen interesse og kærlighed for størfiskeriet, samt andre former for specimenfiskeri.

Vi udøver udelukket Catch and Release og har nu i et år arbejdet for at støren herhjemme ikke skulle ses som en put and take fisk, selvom den i flere søer er udsat sammen med ørred. Selve støren er ikke opdrættet herhjemme, men hjemtaget fra udenlandske opdræt mhp. salg og udsætning til specimenfiskeri og catch and release. Forsøg med put and take efter disse smukke fisk har været forsøgt uden held, da støren ikke er specielt velsmagende men ses mere som en delikatesse i udlandet frem for en reel spisefisk. Støren er ligeledes en truet dyreart og vores arbejde er startet og vil fortsætte med at være catch and release efter disse fisk og det er vigtigt for os at fiskeren ikke ser denne fisk som en put and take fisk selvom de ofte går i samme vand som ørred.

Vores intention er at bringe fokus, guiding og være
imødekommende og hjælpsomme for nye fiskere og søerne.

At udbrede catch and release indenfor arten og hjælpe fiskerne til at se denne smukke fisk som noget specielt, som skal bevares og beskyttes, til glæde for hele fiskeriet.

Efteråret 2014 kom ideen om Stør Cuppen og med vores hold af samarbejdspartnere i ryggen samt de 8 førende størvande tilmeldt, er Stør Cuppen blevet en
realitet og vi er startet op marts 2015.

Det er vores håb at i finder vores tiltag en ny og positiv vinkel til jeres fiskeri
og i skal endelig kontakte os, både her, på Facebook og ved søen.

Velkommen

Størfiskeri.dk

Skriv et svar

Your email address will not be published.